Редактор: e-mail: Кадър бТВСтанах по-богат, защото фирмите ми работят много успешно, слава

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВСтанах по-богат, защото фирмите ми работят много успешно, слава
Коментари Харесай

Марешки: Не строя в Морската във Варна, плажът на Кабакум го взех за удоволствие

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Станах по-богат, тъй като компаниите ми работят доста сполучливо, популярност богу. Не знам дали Господ ми е оказал помощ или аз по някакъв метод съм се ориентирал вярно, само че и двата ни бизнеса, и фармацевтичния, и горивния не бяха наранени от пандемията. Напротив, дори мисля, че имаха и растеж. Така че от тази обстановка ние излязохме по-богати. Аз, естествено, имам и губещи бизнеси, и плажове, и фитнеси, и заведения, само че те са доста под един % от нашия оборот.

Това сподели Веселин Марешки в " Тази заран " по бТВ. 

Този плаж, който взех в Каабакум, мен ме е позор. Защото той беше изоставен, а в този момент го направих работещ. Взех го на концесия за наслаждение, тъй като обичам водните спортове.

Не строя в Морската градина във Варна. По-скоро върша озеленяване, това се вижда, насадих доста шубраци, много дръвчета. Защото по принцип за мен, зеленото, чистото, чистата вода, чистата храна, чистата природа, чистите партии и политици, е доста значимо да бъдат такава. Относно басейна, за по-малко от 100 кубика не се желае позволение за градеж и той е легален, тъй като е под законовия предел от 100 кубика. Затова не ни трябваше позволение за строителство от общината. Ние направихме басейна по-малък, сподели още Веселин Марешки.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР